Logo

5 saker på transportledarens skrivbord

Ett välorganiserat skrivbord kan vara nyckeln till att hålla kaoset under kontroll. Här är 6 saker du garanterat hittar på transportledarens skrivbord.

1. Telefon
Utan en pålitlig telefon skulle det vara omöjligt att hålla flödet av information igång och säkerställa att allt går enligt plan. Eller… kan Logic Link ersätta telefonen?

2. Svarta boken
Den legendariska "svarta boken" är ofta transportledarens hemliga vapen. Anteckningar, viktiga telefonnummer, kontaktuppgifter och diverse små noteringar får inte gå förlorade. Ett analogt arkiv av värdefull information som man inte kan vara utan. Eller… kan Logic Link bli den nya digitala svarta boken?

3. En fotoram
Oavsett hur stressigt jobbet blir så ger en snabb blick på fotoramen en påminnelse om vad som verkligen är viktigt i livet.  Barnen, frun, mannen eller den fyrbenta vännen skapar oftast en känsla av värme och harmoni.

4. Kalender
Kalendern är transportledarens bästa vän när det gäller att hålla koll på alla deadlines, tidsluckor och leveranser. En översikt över så att transportledaren kan planera och prioritera arbetsuppgifterna. Vad kan ersätta en kalender? 

6. Vägatlas
En klassisk vägatlas är oumbärlig för den erfarne transportledaren för att planera alternativa rutter. Pålitlig även i områden med dålig täckning.

Logo
LogoLogoLogo

0470 - 51 51 10

info@logiclink.se

Boka möte

Logic Link AB

Framtidsvägen 14

352 22 Växjö

© 2024 Logic Link | All rights reserved | by Forss Digital