Logo

En stressig dag på jobbet som transportledare

Släntrar in på kontoret med kaffekoppen i högsta hugg och en känsla av att ha allt under kontroll. Innan första klunken hörs telefonen ringa och inboxen svämmar över av mail. Ett ögonblick senare jongleras tio olika ärenden och cirkusen är igång. Kaffet kallnar.

Först ringer chauffören och säger att en lastbil har fått punktering mitt på motorvägen. Ordnar bärgning samtidigt som kollegan meddelar dubbelbokning av en viktig leverans. Samtidigt blinkar kalendern ilsket och påminner om ett möte om fem minuter, där redogörelse förväntas av månadens transportkostnader som inte hunnits titta på.

Sen dyker chefen upp och vill kan skicka en last med varor som "absolut måste fram idag". Simsalabim, trolla fram både lastbilar och chaufförer ur tomma intet.

Banan och en proteinbar slukade i farten  samtidigt som en konflikt ska lösas mellan två chaufförer som båda hävdar att de har rätt till samma rutt. Ute ösregnar det. Dags för omplanering av hela eftermiddagen för väderleksrapporten stämmer inte alls överens med våra leveransplaner.

Hemgång närmar sig vid klockan fem, men telefonen ringer igen. En kund säger att en leverans är försenad och kräver att få veta exakt var den är just nu. Därifrån går det bara utför. Men det är en ny dag imorgon – och då kanske det faktiskt går att dricka kaffet i lugn och ro.

Logo
LogoLogoLogo

0470 - 51 51 10

info@logiclink.se

Boka möte

Logic Link AB

Framtidsvägen 14

352 22 Växjö

© 2024 Logic Link | All rights reserved | by Forss Digital